Sissels makker arrestert

<p>Her fra musikkvideoen til «Prince Igor». </p>
Her fra musikkvideoen til «Prince Igor». 

Warren G, som gjorde duetten «Prince Igor» med Sissel Kyrkjebø i 1998, ble i helgen arrestert for besittelse av marihuana.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sang sammen med Warren G for ti år siden. Bildet er fra musikkvideoen til «Prince Igor».Sang sammen med Warren G for ti år siden. Bildet er fra musikkvideoen til «Prince Igor».

Warren G, som egentlig heter Warren Griffin III, ble arrestert i Hollywood søndag, etter at politiet oppdaget et større parti med marihuana i bilen hans. Bilen ble først stoppet for å ha kjørt på rødt lys, men ble deretter ransaket, melder BBC News.

Den amerikanske vestkystrapperen Warren G kom inn på hip hop-scenen sammen med Nate Dogg og fikk en monsterhit med «Regulate» i 1994. Fire år senere, i 1998, slo han seg sammen med vår egen Sissel, og sammen toppet de listene (i hvert fall i Norge) med hip hop/opera-miksen «Prince Igor».

Warren G og hans sjåfør Ryan Butler ble sluppet fri igjen senere på dagen, etter å ha betalt hver sin bot på 20.000 dollar (i overkant av 100 000 norske kroner). Saken kommer for retten i Los Angeles i neste uke.

- Våre betjenter undersøkte bilen og fant nok marihuana for at vi kunne arrestere dem med mistanke om at deres intensjoner var å selge stoffet, sier politibetjent Sara Faden i Los Angeles-politiet.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus