Sissels makker arrestert

<p>Her fra musikkvideoen til «Prince Igor». </p>
Her fra musikkvideoen til «Prince Igor». 

Warren G, som gjorde duetten «Prince Igor» med Sissel Kyrkjebø i 1998, ble i helgen arrestert for besittelse av marihuana.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sang sammen med Warren G for ti år siden. Bildet er fra musikkvideoen til «Prince Igor».Sang sammen med Warren G for ti år siden. Bildet er fra musikkvideoen til «Prince Igor».

Warren G, som egentlig heter Warren Griffin III, ble arrestert i Hollywood søndag, etter at politiet oppdaget et større parti med marihuana i bilen hans. Bilen ble først stoppet for å ha kjørt på rødt lys, men ble deretter ransaket, melder BBC News.

Den amerikanske vestkystrapperen Warren G kom inn på hip hop-scenen sammen med Nate Dogg og fikk en monsterhit med «Regulate» i 1994. Fire år senere, i 1998, slo han seg sammen med vår egen Sissel, og sammen toppet de listene (i hvert fall i Norge) med hip hop/opera-miksen «Prince Igor».

Warren G og hans sjåfør Ryan Butler ble sluppet fri igjen senere på dagen, etter å ha betalt hver sin bot på 20.000 dollar (i overkant av 100 000 norske kroner). Saken kommer for retten i Los Angeles i neste uke.

- Våre betjenter undersøkte bilen og fant nok marihuana for at vi kunne arrestere dem med mistanke om at deres intensjoner var å selge stoffet, sier politibetjent Sara Faden i Los Angeles-politiet.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy