Svelget forlovelsesringen

Kommer du over en slik i en kake - ikke svelg den, det kan være at kjæresten din prøver å fri. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.
Kommer du over en slik i en kake - ikke svelg den, det kan være at kjæresten din prøver å fri. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.

En kinesisk mann tenker seg trolig om to ganger før han eventuelt frir på ny ...

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I et forsøk på å kopiere romantiske kjærlighetsfilmer gjemte en kinesisk mann, som ifølge nyhetsbyråene går under navnet Chen, en forlovelsesring i kaken han skulle gi til sin kjære.

Planen var å overraske kjæresten på en romantisk måte, og at hun skulle bli smigret og si ja idet hun oppdaget forlovelsesringen og skjønte hvor det bar.

Planen var neppe at hun skulle svelge ringen for deretter nesten dø av kvelning.

Men det var det siste som skjedde.

- Jeg så for meg det overraskede uttrykket hennes. En overraskelse blandet med glede, forteller en skamfull Chen til den kinesiske avisen Southeast Morning Post.

Uttrykket han fikk var trolig mer en kombinasjon av overraskelse og «jeg får ikke puste!».

Og da Chen gikk ned på kne for å fri, besvimte hans stakkars utkårede.

– Jeg skjønte plutselig at jeg hadde svelget ringen sammen med en munnfull kake, forteller Wen, som var sentrum for frieriet.

Chen ringte politiet, som sporenstreks fikk Wen sendt til sykehuset. Her brukte legene et kateter for å få ut ringen fra magen.

Heldigvis for Chen takket Wen ja til frieriet da hun våknet opp igjen.

Personvernpolicy