Selges eksklusivt hos dagligvaregigant

<p>Her  er AC/DC representert med Brian Jones og Angus Young fra bandets siste konsert i Oslo Spektrum i november 2000 (Foto: Heiko Junge/SCANPIX)</p>
Her er AC/DC representert med Brian Jones og Angus Young fra bandets siste konsert i Oslo Spektrum i november 2000 (Foto: Heiko Junge/SCANPIX)

AC/DC går i Eagles’ fotspor og deres nye album vil kun komme i salg eksklusivt over disk hos gigant-dagligvarekjeden Wal-Mart USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nyhetsbyrået Reuters som meldte dette i går, som igjen siterer The Wall Street Journal. Om det medfører riktighet, går AC/DC med dette i fotsporene til Eagles, Garth Brooks og Journey, som alle lanserte sine siste album på tilsvarende vis.

De australske rockernes nye album blir oppfølger til «Stiff Upper Lip» fra 2000 og er spilt inn i Vancouver i Canada med produsentene Brendan O'Brien og Mike Fraser. O'Brien er også kjent for å ha jobbet med Velvet Revolver, Stone Temple Pilots, Audioslave og Pearl Jam. Albumet blir AC/DCs første studioplate for SonyBMG-selskapet Epic, som for øvrig relanserte bandets backkatalog for et par år tilbake.

Turnéplaner?

Ifølge VH1 Classics programleder Eddie Trunk skal AC/DC i tillegg til å komme med nytt album i år også være i gang med planleggingen av en turné i kjølvannet av albumet, som etter planen slippes i løpet av høsten. Dette ryktes å kunne bli bandets aller siste turné.

Selv om AC/DC har sine røtter i Australia, er de i dag et internasjonalt band. Brødrene Malcolm og Angus Young pendler mellom Australia, Storbritannia og Nederland (Angus oppholder seg mest der pågrunn av sin nederlandske kone). Vokalist Brian Johnson og bassist Cliff Williams bor i USA, mens trommis Phil Rudd har slått seg ned på New Zealand.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus