Frykter ranere har tatt seg forbi veisperringer

Politiet frykter at de to ranerne som brøt seg inn i en bolig og ranet en familie på Otta torsdag kveld, har kommet seg forbi veisperringene i Gudbrandsdalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har mottatt en rekke tips, men har fortsatt ikke funnet bilen som ble brukt av de to mennene.

– Vi trodde lenge at vi hadde bilen innenfor veisperringene som ble satt opp i går. Men det kan tenkes at ranerne har kommet seg ut av området, sier lensmann Ragnar Andreassen i Sel til NTB. Politiet vil fortsette å lete etter ranerne utover kvelden fredag.

– Vi håper fortsatt på opplysninger som kan føre til at bilen og ranerne blir funnet, sier Andreassen.

I mange timer holdt ranerne kvinnen og hennes datter som gisler i eget hus torsdag. Også ektemannen ble kneblet og bundet da han kom hjem om kvelden. Store styrker jaktet på ranerne fredag. Ranerne forsvant i en svart Audi A6 stasjonsvogn med ødelagt bakrute. Politiet etterforsker saken bredt, og sjekker videokameraer, overnattingssteder og driver telefonsporing. Politiet i hele landet er varslet om saken, og KRIPOS er bedt om å bistå i etterforskningen. (©NTB)

Personvernpolicy