Inviterer fansen på middag

Inviterer fansen på middag
Inviterer fansen på middag

Vil du spise middag med Paul McCartney? I kveld har du sjansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Inviterer fansen på middagInviterer fansen på middag

The Beatles-stjernen arrangerer i kveld et middagsselskap med stjernekokken Jamie Oliver som kjøkkensjef. Haken er at det hele foregår online.

Det som i utgangspunktet kunne høres ut som tidenes arrangement, er altså bare en ny måte å arrangere veldedighetsparty på, melder The Guardian . Alle som vil kan i kveld logge seg inn på Paul McCartneys hjemmesider paulmccartney.com, og donere $25 (cirka 130 norske kroner) eller mer. Dette gir tilgang til «middagen».

Støtter landmine-saken

Det hele er en del av Night of a Thousand Dinners, en verdensomspennende kampanje for å samle inn penger til landminesaken gjennom middagsselskaper. De fleste av middagene serveres hjemme hos folk, på skoler og i kirker, mens kveldens arrangement kun vil være tilgjengelig på nettet.

Det «gjestene» - det vil si de som donerer den oppgitte summen eller mer - får, er naturligvis ikke et virkelig måltid, men derimot en virtuell middag i form av webkameraklipp, MP3-filer og oppskrifter fra Jamie Oliver.

I tillegg vil Beatles-legenden servere gjestene en takk for maten-bonus i form av eksklusiv nedlasting av låten «Lifelong Passion (Sail Away)», en tidligere ikke utgitt låt som er spilt inn under navnet The Fireman. McCartney jobbet sammen med Youth fra Killing Joke under dette navnet på 90-tallet, og til sammen ga de ut to album. Ifølge McCartneys hjemmesider skal duoen være i gang med å jobbe med nytt låtmateriale som The Fireman.

Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy