Metallica får egen Guitar Hero

Metallica får egen Guitar Hero
Metallica får egen Guitar Hero

Det usedvanlig populære spillet Guitar Hero kommer neste år i en egen spesialutgave med Metallicas låter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Metallicas røffe riff og gitarsoloer vil i løpet av 2009 komme på en egen spesialutgave av Guitar Hero, melder spillnettstedet Gamespot.

Den eksklusive Metallica-varianten av spillet vil etter planen bli lansert tidlig i 2009, klargjort for flere spilkonsoller. San Franscisco-bandet følger i blant annet Aerosmiths fotspor som er en av gruppene som tidligere er beæret med spesialtilpasset utgave av Guitar Hero.

Det er foreløpig ikke avslørt hvilke av Metallicas låter som vil bli å finne på spesialutgaven, eller om låter signert andre som Metallica har tolket vil få plass på spillet slik tilfellet var med Aerosmith-utgaven. Spillentusiaster er allerede kjent med «One», som er å finne på Guitar Hero III, mens flere av bandets låter, blant dem «Enter Sandman», allerede finnes på spill fra den konkurrerende spillserien Rock Band.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Personvernpolicy