Løke og Myrhol overnattet i arresten

<p>Frank Løke havnet i fyllearresten i Paris etter tapet i OL-kvaliken søndag. (Foto: Scanpix) </p>
Frank Løke havnet i fyllearresten i Paris etter tapet i OL-kvaliken søndag. (Foto: Scanpix) 

De norske håndballessene Frank Løke og Bjarte Myrhol havnet i arresten i den franske hovedstaden etter søndagens OL-kvalifisering mot Frankrike, melder NRK.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ble anholdt for hærverk på en bil, opplyser håndballforbundet.

– Det var jeg og Frank som skulle ut og spise, og så klarte jeg å dulte borti to bilspeil på den turen. Det var det en politibil som så oss, og vi ble stoppet og tatt med til politistasjonen, sa Bjarte Myrhol til NRK.

– Jeg vet at saken aldri hadde oppstått om vi hadde snakket fransk eller om vi ikke hadde sett ut som vi gjør. Vi er jo skallede begge to og ser ganske skumle ut, sa Myrhol.

De to tilbrakte natten i arresten. Landslagssjef Gunnar Pettersen reiste ikke hjem med resten av laget, men ble igjen i Paris for å bistå de to spillerne.

Bjarte Myrhol havnet i fyllearresten i Paris. (Foto: Scanpix)Bjarte Myrhol havnet i fyllearresten i Paris. (Foto: Scanpix)

– Vi ble alkoholtestet på stasjonen og vi hadde 0,7 i promille, så det var ikke veldig mye alkohol inne i bildet, sa han.

Myrhol og Løke slapp ut av arresten mandag morgen. Han mener at de måtte bli natten over på politistasjonen fordi det franske politiet ikke snakket engelsk.

– Jeg fikk ikke lov til å ringe. Hadde jeg gjort det hadde jeg fått tak i Alexander Buchmann. Han snakker flytende fransk og da han kom i morges så slapp vi ut med en gang, fortalte Myrhol.

– Det plager meg at jeg er så klønete som det jeg er og så planlegger jeg å la håret gro igjen.

Det er ikke første gang at Bjarte Myrhol og Frank Løke havner i trøbbel på reise med landslaget. I fjor var de to blant de fire som ulovlig kjøpte øl fra en makedonsk lastebilsjåfør på en parkeringsplass i Sverige. (©NTB)

Personvernpolicy