Nordmenn tatt i doping

En stuper og en styrkeløfter er dømt for brudd på dopingbestemmelsene av Domsutvalget i Norges Idrettsforbund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Stuperen Thomas Fagerli fra Bergen (23) testet positivt på det forbudte narkotiske stoffet cannabis i en konkurranse i november sist år og er utestengt i åtte måneder. Fagerli har flere medaljer fra norske mesterskap.

En umerittert styrkeløfter fra Rogaland (25) er utestengt fra idretten i to år for å ha testet positivt på det anabole stoffet stanozolol. Han ble testet utenfor konkurranse.

En friidrettsutøver (33) er i tillegg anmeldt for brudd på dopingbestemmelsene. Utøveren testet positivt på de anabole stoffene clenbuterol og testosteron. Utøveren har medalje i stille lengde fra NM innendørs og er også tidligere norgesmester i fitness. (©NTB)

(Forside: Illustrasjonsfoto Scanpix)

Personvernpolicy