180.000 kroner rett i elva

Et søramerikansk par kjørte i elva ved Grønnbakken i Oppdal fredag morgen. En pengeveske med 180.000 kroner ble borte.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to har forklart at de er i Norge for å kjøpe opp lastebiler, og at det var derfor de hadde en veske med 180.000 kroner i bilen. Da bilen havnet i elva, gjorde pengene det samme.

– De hadde en del kjettinger og slikt i bilen. Også dette ble kastet ut, og det er et under at ingen av de to ble skadd av de løse gjenstandene, sier Per Christiansen ved Oppdal lensmannskontor til opdalingen.no.

Øyenvitner forteller at bilen hadde stor fart, og at 10.000 dollar ble liggende på skjermen etter at den hadde havnet i elven.

Mannen i bilen skal ha ligget i baksetet og sovet da ulykken skjedde. Som hodepute brukte han vesken med de 180.000 kronene som nå lever sitt eget liv i elva.

Politiet har gjort et søk etter pengene, men tror de blir vanskelig å finne. Men om man befinner seg i nærheten, kan det kanskje være lurt å ta en ekstra titt i elva Driva. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus