Fire uker i varetekt for 19-åring

<div class="viewNews">En mann ble knivstukket og drept i boligområdet Vardenlia utenfor Sandefjord torsdag kveld. Foto: Peder Gjersøe / SCANPIX     </div>
En mann ble knivstukket og drept i boligområdet Vardenlia utenfor Sandefjord torsdag kveld. Foto: Peder Gjersøe / SCANPIX

19-åringen som skal ha tatt livet av en 25 år gammel mann med kniv i Sandefjord torsdag kveld, ble fredag varetektsfengslet i fire uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen har oppholdstillatelse i Norge, men er serbisk statsborger. Han har tidligere fått avslag på sin søknad om norsk statsborgerskap på grunn av sin vandel. Tidligere denne uken ble han dømt for vold og ran. Han er også tidligere dømt for vold.

19-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge etter at han skal ha knivstukket 25 år gamle Nurset Jusufi i Vardenlia utenfor Sandefjord sent torsdag kveld. 25-åringen døde av skadene.

Jusufi hadde norsk statsborgerskap, men foreldre fra det tidligere Jugoslavia. Politiet kunne fredag ikke si hva som skal ha vært motivet for knivstikkingen.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 21.54. Kort tid senere meldte 19-åringen seg for politiet og hjalp blant annet til med å peke ut området hvor en politihund fant en kniv kort tid senere. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus