Kjærlighetssorg ble Cannes-film

<p>Fra filmen «Down Like Disco». </p>
Fra filmen «Down Like Disco».

Tenåring debuterer i Cannes med følelsesladd film.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenåringen Jake Scott debuterer i Cannes.Tenåringen Jake Scott debuterer i Cannes.

De fleste husker hvordan det var å være tenåring. Usikkerhet, sterke forelskelser og ikke minst kjærlighetssorg. 18 år gamle Jake Scott fra Hastings i England har brukt disse følelsene i kortfilmen «Down Like Disco». Resultatet er så vellykket at filmen nå blir vist på filmfestivalen i Cannes.

Scott er en av de yngste som noensinne har debutert på den prestigefylte festivalen. Han beskriver opplevelsen som «utrolig». Han forteller at han fikk inspirasjon fra et kjærlighetsforhold som tok slutt i fjor og håper at flere kan kjenne seg igjen i det han beskriver.

- Jeg tror det er noen felles ting der. Følelsen av kjærlighet og hvordan du føler deg klossete når du er ganske ung og i et forhold hvor du begynner å få dype og sterke følelser for mennesker, men ikke har modenheten til å følge det opp noen ganger. Jeg vet ikke om det endrer seg når man blir eldre men jeg får vel finne det ut, sier 18-åringen til Reuters.

Den 15 minutter lange filmen ble spilt inn i London og Hastings med et digitalt kamera. Den beskriver de første og siste dagene av et kjærlighetsforhold mellom to ungdommer.

Unge Scott er allerede i gang med sitt neste prosjekt som har fått tittelen «Frames». Den ambisiøse filmskaperen har store planer for framtiden

- Jeg vil bli anerkjent for arbeidet mitt og ikke bare alderen. Jeg vil jobbe hardt og har en lang vei å gå. Jeg er klar over det.

Personvernpolicy