Solskjær blir United-trener

<p>Ole Gunnar Solskjær, her med Sir Alex Ferguson, blir nå trener for Uniteds reservelag. (Foto: AP Photo/Simon Pendrigh)</p>
Ole Gunnar Solskjær, her med Sir Alex Ferguson, blir nå trener for Uniteds reservelag. (Foto: AP Photo/Simon Pendrigh)

Ole Gunnar Solskjær har allerede imponert på treningsfeltet til Manchester United. Neste sesong blir han sjef for klubbens reservelag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Moskva (NTB): Alex Ferguson slapp Solskjær-nyheten på en pressekonferanse i Moskva tirsdag, melder NRK Sport.

– Vi er veldig godt fornøyd med jobben Ole Gunnar har gjort for oss til nå. Neste sesong får han ansvaret for reservene, og jeg håper han tar utfordringen og blir i klubben i mange år framover, sa Ferguson.

Solskjær har denne sesongen hatt delansvar for å trene spissene i klubben. Han sa følgende til NRK under forrige ukes åpne trening i Manchester:

– Jeg synes jeg har kommet godt i gang og trives veldig godt i byen. Til sommeren tar jeg trenerkurs, og etter det er jeg såkalt UEFA-A-trener, hvis jeg klarer det uten å stryke da, sier Solskjær med et smil. (©NTB)

Personvernpolicy