Gjenopplives dinosaurene også?

<p>(Foto: Scanpix) </p>
(Foto: Scanpix) 

Nå som Steven Spielberg har suksess med gjenopplivingen av Indiana Jones etter 19 år, blir det kanskje også omsider alvor av planene om å lage «Jurassic Park» nummer 4 – og å gjenopplive dinosaurene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Laura Dern.Laura Dern.

Første «Jurassic Park»-film ut var i 1993 med Spielberg som regissør, slik han også var på toeren. Hittil siste ble sluppet i 2001 med Spielberg som produsent, og det har i flere år vært snakk om å lage en fjerde film med dinosaurer.

Nå har en av skuespillerne i originalfilmen, Laura Dern, sagt til TV Guide Magazine at planene om en fjerde film langt fra er lagt vekk – og at hennes rollefigur vil vende tilbake.

– Det er et stykke unna, men jeg forstår det dit hen at det skjer og at min karakter er svært involvert. Jeg vet at Steven Spielberg ser frem til å få til dette i løpet av det neste året, sier Dern.

Ifølge Aceshowbiz.com skulle den fjerde runden med «Jurassic Park» vært filmet i 2007 og sluppet i 2008, men ble utsatt på grunn av manusstreiken og fremdriftsplanene er nå ikke kjent.

Forfatter Michael Crichton, som var med på manussiden i de tre første filmene, skal imidlertid ikke være med – og det skal heller ikke Sam Neill, som spilte Dr. Alan Grant. (©NTB)

Personvernpolicy