Omkom i russebussulykke

En 21 år gammel mann omkom da han ble påkjørt av en russebuss på Holmenskjæret i Asker natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var en mann i 30-årene som førte bussen. Han vil først bli formelt avhørt om ulykken mandag.

– Det later til at 21-åringen løp ved siden av bussen, ramlet og så havnet under bussen. Vi jobber med å få oversikt over hendelsesforløpet, sier operasjonsleder Tore Haugen i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Politiet fikk melding om påkjørselen ved ett-tiden natt til søndag. Luftambulanse ble tilkalt, men mannen fikk hjertestans, og livet hans sto ikke til å redde.

Politiet har tatt utvidet blodprøve av sjåføren og tatt fra ham førerkortet. Begge deler er rutine i slike saker.

21-åringen var ikke selv russ. Det skal ha oppstått en diskusjon om han skulle få være med bussen eller ikke, skriver VG Nett.

Det var flere personer til stede ved ulykkesstedet, men politiet har foreløpig ikke fått avhørt særlig mange vitner.

– Det var en del russ til stede, men hvorvidt de fikk med seg det som skjedde, er usikkert. Vi kommer neppe særlig videre med etterforskningen før mandag, sier Haugen.

Politiet har beslaglagt bussen for kriminaltekniske undersøkelser. Ulykkeskommisjonen i Statens vegvesen har også gjort undersøkelser på stedet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus