Ny familie- tragedie rulles opp i Østerrike

En ny familietragedie er under opprulling i Østerrike. En 39 år gammel mann er arrestert, mistenkt for drap på fem medlemmer av sin egen familie – blant dem et sju år gammelt barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Han skal også ha tatt livet av sin kone, sin svigerfar og sine egne foreldre. De døde ble funnet onsdag morgen etter at mannen hadde meldt seg for politiet og fortalte hva han hadde gjort, skriver det østerrikske nyhetsbyrået APA.

– Min kone og barnet vårt ligger døde i leiligheten vår, skal han ha sagt til politifolkene. En politipatrulje rykket ut og kunne straks slå fast at tilståelsen stemte, og at de to døde bar preg av å ha vært utsatt for grov vold.

Drapssaken sjokkerer østerrikerne, som i april ble rystet av avsløringen av Josef Fritzls overgrep mot datteren Elizabeth, som fødte sju av hans barn etter at han hadde misbrukt henne seksuelt. Elizabeth og tre av barna ble holdt innesperret i kjelleren under Fritzls hus.

Dette huset ligger i Amstetten, rundt 125 kilometer vest for Wien. De fem menneskene som 39-åringen nå tilstår å ha drept, ble funnet i Wien, i Linz fem mil nordvest for Amstetten og i Ansfelden like sør for Linz. (©NTB)

Personvernpolicy