Meny

Kvinne savnet i Pakistan

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 26 år gammel norsk kvinne har vært savnet i Pakistan siden slutten av april. Oslo politidistrikt etterforsker forsvinningen.

Kvinnen, som skal være hjemmehørende i Oslo, ble sist sett på flyplassen i Islamabad like etter at hun landet, melder Aftenposten.no.

«Savnet-gruppen» i Oslo politidistrikt etterforsker saken, og det er også levert inn en savnet-melding til politiet i Pakistan. Omstendighetene rundt forsvinningen er foreløpig uklare.

- Vår ambassade i Islamabad mottok en melding i april om at en 26 år gammel kvinne med norsk statsborgerskap er savnet i Pakistan. For flere opplysninger må du ta kontakt med politiet, sier kommunikasjonsrådgiver Tor-Henrik Andersen i Utenriksdepartementet (UD) til NTB.

Politisambandsmannen ved den norske ambassaden i Islamabad er satt inn i etterforskningen av forsvinningen, og samarbeider med norsk og pakistansk politi, ifølge UD.

Meldingen om den savnede 26-åringen ble levert inn 28. april. Kvinnen skal ha to barn som bor i Pakistan. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus