11-åring omkom i trafikkulykke

En elleve år gammel gutt omkom i en trafikkulykke i Oslofjordtunnelen lørdag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ulykken skjedde da en personbil kjørte inn i en pickup bakfra. Vi har opplysninger som tyder på at den første bilen sto stille da ulykken skjedde, sier operasjonsleder Øyvind Thoresen i Follo politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet omkom 11-åringen på stedet, mens sjåføren og to andre barn som var passasjerer i personbilen ble brakt til Ullevål universitetssykehus. Ett av barna ble brakt til sykehuset med ambulansehelikopter. Sykehuset opplyser at barna, en ett år gammel jente og en elleve år gammel gutt, begge har blitt lettere skadd. Sjåføren, en kvinne på 32 år, har også fått lettere skader. Alle tre er skadd i ansiktet, opplyser sykehuset.

Føreren av pickupen pådro seg ikke fysiske skader i ulykken, som skjedde i østsiden av tunnelen, mot Frogn-siden.

Politiet fikk melding klokka 11.30, og tunnelen ble stengt etter ulykken. (©NTB)

Personvernpolicy