Meny

Klar for nye trofeer

Steven Gerrard, her sammen med Fernando Torres, vil ikke forlate Liverpool. Nå skal han føre klubben mot triumfer. (Foto: AP Photo/Scott Heppell)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steven Gerrard gjentar at han vil bli i Liverpool ut karrièren. Liverpool kaller det påståtte budet fra Inter for fantasi.

Steven Gerrard har ingen planer om å forlate Anfield. Til tross for at Liverpool nok en sesong har befunnet seg langt unna gullkampen, gjentar kapteinen troskapen til klubben.

- Jeg kan ikke se meg selv forlate Liverpool nå, og det jeg virkelig ville elske, ville være å lede klubben opp på det neste nivået, som jeg tror vi er kapable til å nå, sier Gerrard til Liverpools offisielle hjemmeside.

I går meldte engelske medier at Inter forberedte et gigantbud på Liverpools kaptein. Nå går Anfield-klubben ut og latterliggjør spekulasjonene.

- Saken er komplett søppel, fantasi, det har hverken kommet en forespørsel eller et bud, sier en talsmann, ifølge Sky Sports.

Trofeet som mangler

Gerrard har vunnet en Champions League-tittel, en UEFA-cupseier, to FA-cuper, to ligacuptriumfer, to Community Shield-seire og den europeiske supercupen to ganger i løpet av karrièren i Liverpool. Ingen dårlig statistikk, men ett trofé mangler.

- Jeg har vunnet trofeer her, men jeg mangler ett, og jeg vil ha det før jeg gir meg. Jeg vil ikke se tilbake og si at jeg aldri har vært i en gullkamp, sier Gerrard, ifølge BBC.

Forrige gang 70- og 80-tallets store engelske lag vant ligaen, var i 1989/1990-sesongen. I år ender den tradisjonsrike klubben på 4. plass i Premier League. Måneder er gått siden gullrivalene kjørte Liverpool av lasset. Før morgendagens siste kamp for sesongen lyder den behørige avstanden opp til teten på 11 poeng.

- Vi er skuffet over at vi ikke etablerte oss som en utfordrer i ligaen lenger enn vi gjorde. Poenggapet mellom oss og topplagene er ikke spesielt hyggelig for noen her på Anfield, forteller Gerrard.

Mye i vente

Ikonet mener imidlertid det mange i tilknytning til Liverpool har ment siden 1990: At laget nærmer seg kvaliteten som skal til for heve Premier League-pokalen.

- Laget blir sterkere og sterkere, og jeg ser at vi beveger oss fremover. Jeg føler vi nærmer oss, og jeg tror virkelig på det, sier han, ifølge BBC, og understreker til Liverpool-supporternes glede:

- Jeg vil vinne så mange trofeer som jeg kan med Liverpool.

Og for å gi ytterligere næring til de evige optimister avslutter han med et profeti.

- Jeg tror det vil komme fordømt mye mer fra oss.

Liverpool avslutter sesongen mot Tottenham på White Hart Lane i morgen. Ingen av lagene har annet enn den berømmelige æren å spille for.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus