Meny

Everton i trøbbel med japansk tannlege

- Vondt i tennene Anichebe? Everton gjorde en liten feil da de ønsket innhold fjernet fra en nettside til Evertonfans. E-posten gikk til en tannlege i Japan. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Everton FC likte dårlig at en gruppe fans mener avstemningen å flytte klubben ut av Liverpool ikke var riktig gjennomført. Klubben sendte en e-post til de ansvarlige, men en japansk tannlege skjønte l

På websidene «Keep Everton in our city» blir det påstått at avstemning om hvorvidt klubben skal flytte ut av byen eller ikke, ble feil utført. Det ville ikke Everton FC ha noe av og sendte en e-post med trusler om rettslig forfølgelse om dette ikke ble fjernet.

Ifølge Liverpool Echo satte imidlertid «The Toffees» seg selv i en en relativt klar offiside da de trykket på send-knappen fra sin egen e-postkasse.

Mottakeren var nemlig en japanske tannlege som mulig trykket boret enda hardere i jekslene til en intetanende pasient som satt i stolen for en overhaling av tanngarden. Tannlegen skjønte fort hva som hadde skjedd og videresendte e-posten til rett vedkommende.

Colin Fitzpatrick, som er en av personene bak nettstedet Keioc.net, forklarer hva som skjedde.

- Vi fikk en e-post fra Everton-direktør Keith Wyness, via en annen e-post, som inneholdt trusler om rettslig forfølgelse. Den ble først sendt til keioc.com, ikke keioc.net. Det er en side vi ikke engang eier, sier Fitzpatrick til lokalavisen Liverpool.

- Vi har gått med på noen av klubbens ønsker, men ikke alt. Det har ikke skjedd noe rettslig ennå, det var bare trusler om det. Men vi mister ikke akkurat nattesøvnen av den grunn.

Det var lokalavisen som sjekket ut hvem som eide adressen keioc.com. Overraskelsen var stor da det viste seg at den tilhører en tannlege på andre siden av jordkloden.

En talsmann for Everton benektet imidlertid for at klubben har sendt ut en e-post hvor det ble fremsatt trusler om å fjerne uønsket innhold på en nettside.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus