Meny

Barnedrapsmann skrev avskjedsbrev

Blomster og lys rundt et bilde av Alexandra Bohnhorst Eneberg Sandvik i Kragerø kirke torsdag kveld. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som har tilstått å ha drept sin fem år gamle datter tirsdag kveld, skrev et avskjedsbrev etter drapet.

Brevet ble funnet i mannens bolig i Kragerø, skriver VG.

Ifølge politiet slo 29-åringen datteren i hjel med en slegge. Etter at han skrev avskjedsbrevet la han den døde datteren i bilen og kjørte mot ekskjærestens hus i Drangedal. Det var på tunet utenfor dette huset at han krasjet og forlot bilen med datteren i.

Politiet vet fortsatt ikke hva som direkte utløste tragedien, men etterforsker nå om kollisjonen var et selvmordsforsøk, skriver avisen.

Det var under torsdagens fengslingsmøte at mannen valgte å tilstå at han forvoldte sin datters død.

Politiet jobber nå med å kartlegge 29-åringens telefonbruk på drapskvelden. Et vitne forteller til avisen at mannen truet sin 19 år gamle ekskjæreste på telefon og oppsøkte henne sist helg, bare få dager før han begikk drapet på sin datter.

Flere personer sier til VG at 29-åringen kan bli voldsom og forandre personlighet når han er beruset. Han er tidligere dømt for vold i beruset tilstand.

Mannens forsvarer, advokat Johan Tønnes Løchstøer, sier hans klient har tatt innover seg hva han har gjort.

– Min klient opplever bunnløs sorg og fortvilelse, sier Løchstøer.

Forsvareren sa til NTB torsdag at det er riktig å sette spørsmålstegn ved om 29-åringen var tilregnelig da datteren ble tatt av dage. Politiets egen lege undersøkte 29-åringen etter at han ble pågrepet onsdag morgen og konkluderte med at han kunne avhøres. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus