Meny

Torry Pedersen blir ny VG-sjef

Torry Pedersen overtar som ny administrerende direktør i VG etter Rolv Erik Ryssdal. Pedersen har vært ansvarlig redaktør og administrerende direktør i VG Multimedia, som har vært en stor suksess for mediehuset. (Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VGs nettsjef, Torry Pedersen overtar som ny administrerende direktør i VG etter Rolv Erik Ryssdal.

Oslo (NTB): Pedersen har vært ansvarlig redaktør og administrerende direktør i VG Multimedia, som har vært en stor suksess for mediehuset. I dag er VG Nett Norges mest leste nettavis.

– Det har vært de morsomste årene i mitt yrkesliv, men det blir spennende med litt andre utfordringer. Jeg får løftet blikket litt nå, sier Torry Pedersen til VG Nett.

Og utfordringene blir mange for den påtroppende direktøren. VGs papiravis har hatt opplagsfall den siste tiden og det jobbes hardt for å snu trenden.

– Det viktige nå er at alle i VG jobber for at vi skal klare å flate ut opplagsfallet og fortsette den digitale veksten, sier Pedersen.

Pedersen har hatt ulike lederstillinger i VG siden 1988. Han begynner i sin nye stilling 19. mai. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus