Meny

Nytt stadion godkjent for Liverpool

Liverpools supportere har i alle år sett laget sitt kjempe om poeng på ærverdige Anfield. Nå har planene for et nytt stadion imidlertid endelig blitt godkjent og supporterne er klare for et nytt stadion med plass til 60.000 tilskuere. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Liverpool har man pratet om «nye» Anfield i en årrekke, og tirsdag ble planene for en stadion med kapasitet på 60.000 godkjent.

Liverpool (NTB-AP): Dette er tredje gang en plan for Liverpools nye hjemmebane er blitt godkjent. De to foregående planene ble revidert da Tom Hicks og George Gillett Jr. tok over klubben i fjor. Det er foreløpig uvisst hvorvidt turbulensen rundt eierskapet i klubben vil ha noen innvirkning på planleggingen av lagets nye stadion.

Klubben hadde i utgangspunktet gjort regning med en kapasitet på 71.000, men det kan tyde på at dette ikke blir aktuelt i første omgang. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus