Meny

Tom Hanks støtter Obama

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespilleren Tom Hanks slutter seg til kjendisene som støtter Barack Obama i kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat.

Hollywood-stjernen som er mest kjent for sin opptreden i «Forrest Gump», har lagt ut sin støtte til Barack Obama i en videosnutt på sin Myspace side. Han er dermed i godt selskap med George Clooney, Robert De Niro, Scarlett Johansson og Halle Berry.

– Obama har integritet og inspirasjonen som trengs for å samle oss, slik som Franklin D. Roosevelt, Harry Truman, John F. Kennedy og selv Ronald Reagan hadde, sier Hanks.

Obama er på offensiven i nominasjonskampen mot partikollega Hillary Clinton. Tirsdag stemmes det i North Carolina og Indiana.

– Som en offisiell kjendis, vet jeg at min støtte akkurat har fått deg til å bestemme deg, sier Hanks spøkende i videosnutten.

– Jeg vil at Barack Obama skal bli president i dette landet, et land som en gang sa at folk med hans hudfarge bare var tre-femdel av et menneske, legger filmstjernen til. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus