Meny

- Begge fortsetter

- Begge fortsetter

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært antydet at enten Jan Åge Fjørtoft eller Tom Nordlie forsvinner fra LSK innen kort tid. - Begge fortsetter garantert fremover, sier daglig leder Frank Grønlund til ABC Nyheter.

I kveld spiller Lillestrøm en uhyre viktig hjemmekamp mot gulljagende Viking med eks-trener Uwe Rösler på trenerbenken.

Kanarifuglene har fått en veldig skjev start på sesongen, og dersom laget ikke kaprer poeng i kveldens oppgjør forsvinner det inn i en «enda dypere krise» enn hva tilfellet er før kampstart.

Men ifølge Frank Grønlund, klubbens daglige leder, er det ikke noe diskusjon på Åråsen om hvorvidt manager Jan Åge Fjørtoft eller trener Tom Nordlie er på vei ut stadionportene. Flere medier har imidlertid den siste tiden hevdet noe helt annet.

- Nei, jeg kan garantere at både Jan Åge og Tom fortsetter i Lillestrøm. Jeg har riktignok vært bortreist i to dager, men er svært velinformert om det som skjer i klubben. Det blir ingen endringer i systemet, sier en bombastisk Grønlund til ABC Nyheter.

- Må spille bra

Fjorårets cupmester Lillestrøm ligger på jumboplass i Tippeligaen med kun to poeng. Laget har også bare scoret fem mål på like mange kamper. De hadde sågar flaks som fikk med seg poeng i hjemmekampene mot både Tromsø og Molde (1-1 i begge oppgjørene), men mot Brann i Bergen sist var det en spillemessig fremgang å spore. Den trenden håper Grønlundskal fortsetter i 90 minutter mot Viking.

- Det er selvfølgelig viktigst at vi tar tre poeng, men det er nesten like viktig at poengene kommer etter at vi har spilt en god kamp. Vinner vi, men spiller dårlig og har tur, er det ikke like bra, sier klubbens daglige leder.

Ifølge Grønlund er stemningen i klubben, og laget, god til tross for all uro den siste tiden.

- Stemningen i laget er upåklagelig og i dag skal alle sammen gjøre alt for at det skal bli seier mot Viking. Vinner vi kampen får alle et løft, noe som kan gjøre at tingene kommer på gli igjen.

Lillestrøm-Viking kan du se i kveld på TV2 Zebra, med kampstart klokken 19.00.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus