Meny

Fant tre døde spedbarn i fryser

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre døde spedbarn er funnet i en fryser i et hus i Tyskland.

De døde spedbarna ble funnet i kjelleren til huset i Wenden i nærheten av Bonn vest i Tyskland.

Spedbarna ble funnet sent søndag kveld, og ifølge tyske påtalemyndigheter tyder etterforskning på at barna døde like etter fødselen i slutten av 1980-årene.

Det var kvinnens 18 år gamle sønn og 24 år gamle datter som oppdaget likene da de lette etter mat mens foreldrene var bortreist.

De to ventet i 24 timer på at foreldrene skulle komme hjem søndag for å konfrontere dem med funnet. Søndag kveld møtte kvinnen, ektemannen og den 24 år gamle datteren fram hos det lokale politiet i Wenden, og politiet dro straks til huset som ligger rundt 100 kilometer øst for Bonn.

Ett av barnelikene lå i en plastpose med en avis datert desember 1988.

– Vi mistenker derfor at handlingene skjedde på omtrent den tiden, sier politietterforsker Herbert Fingerhut. Politiet tror ikke at de tre døde spedbarna er trillinger.

I alt har paret tre barn. Sønnen på 18 er den yngste. I tillegg kommer en sønn på 23 og datteren på 24. Familien har bodd i huset siden 1984.

Den mistenkte kvinnen er satt under medisinsk overvåking på grunn av hennes mentale tilstand. Hun skal ha antydet at de tre døde var hennes barn, og også at det var hun selv som la dem i fryseren, ifølge Ewald Weinberger, talsmann for påtalemyndigheten.

Kvinnen skulle etter planen avhøres i løpet av mandag kveld, og politiet kunne foreløpig ikke si noe om hva spedbarna døde av. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus