Meny

Gazza: - Dropp biffen, kom med kniven

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble tilkalt da mentalforstyrrede Paul Gascoigne (40) avbestilte hotellmiddagen og ba om kun biffkniven.

Den tidligere fotballspilleren hadde til hensikt å ta sitt eget liv på et London-hotell i helgen. Kort etter ble 40-åringens hotellrom invadert av ti polititjenestemenn, som ble vitne til at «Gazza» forsøkte å drukne seg selv i badekaret.

Paul Gascoigne og Robbie Williams. Foto: ScanpixPaul Gascoigne og Robbie Williams. Foto: Scanpix

Gascoigne skal ha vært svært beruset og brast i gråt etter at politifolkene dro ham ut av badekaret på Millennium Hotel.

Ifølge The Sun hadde en snauskallet Gascoigne leid seg inn på et 2500-kroners hotellrom da han ringte room service og bestilte alkohol. Da forespørselen ble avvist ba han om en biff.

– Men noen få minutter senere ringte han igjen og avbestilte biffen. I stedet ville han kun ha biffkniven, forteller et vitne.

Hotellpersonellet fryktet for den tidligere Newcastle- og Lazio-stjernens sikkerhet og ringte politiet. Da var det gått halvannen time siden innsjekkingen.

– Ti politibetjenter ankom og gikk opp på rommet hans. Der var det helt mørkt, og rommet var tilsmusset med sigarettstumper og ginflasker. Politifolkene hørte plaskelyder fra badet og gikk inn. Gazza ropte: «Jeg har bestilt kokain. Jeg vil ha kokain!». Han sa at dersom han ikke kunne kutte håndleddene med kniv, ville han drukne seg selv, hevder vitnet.

Politiet fraktet Gascoigne til et lokalt sykehus for mental behandling. For åtte måneder siden ble Gazza diagnostisert manisk depressiv. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus