Meny

Ny frist for sykehotellet

Hotellinvestor Arthur Buchard. Foto Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arthur Buchardt og andre private interessenter har fått frist til tirsdag kveld med å inngi tilbud om bygging av sykehotellet i Oslo.

Styret i Rikshospitalet inviterte en rekke investorer og andre private aktører til et møte om

sykehotellet mandag morgen. På møtet gjorde styreleder Steinar Marthinsen det klart at tiden er knapp og at de private har frist til tirsdag klokken 20 med å komme opp med et tilbud.

Hotellinvestor Arthur Buchardt sier til NTB at han akter å inngi et tilbud, trolig i samarbeid med Christian Ringnes og Petter Stordalen. Det er også ventet tilbud fra private som ønsker å stille annen bygningsmasse til rådighet for sykehotellet.

Les også: Kjemper videre for sykehotellet

– Personlig er jeg skuffet over møtet. Styret i Rikshospitalet stengte for de fleste muligheter og det virket absolutt ikke som om det fantes noe selvstendig ønske om å drive dette fram, sier Christian Ringnes til NTB.

Han legger til at han selv ikke vil legge fram noe tilbud, men at han gjerne støtter tilbudet som er ventet å komme fra Arthur Buchardt. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus