Meny

Hoff skjøt fra hofta

Lyns Espen Hoff (til venstre) og Paul Obiefule feirer scoringen til Hoff under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Lyn på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åtte minutters Espen Hoff-show ødela søndagen for Aalesund. Den 26 år gamle lynvingen scoret tre av Lyn Oslos fire mål og luktet svidd.

Aalesund – Lyn Oslo 0-4 (0-2)

10.591 tilskuere

Mål: 0-1 Espen Hoff (str. 41), 0-2 Hoff (str. 45), 0-3 Hoff (49), 0-4 Kim Holmen (56).

Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.

Rødt kort: Benjamin Kibebe, Aalesund (45).

Gult kort: Diego Silva, Trond Fredriksen, Tor Hogne Aarøy, Aalesund, Theodor Elmar Bjarnason, Lyn Oslo.

Lyn Oslo hadde full klaff og marginene på sin side, mens det meste klikket for Aalesund. Oslolagets 4-0-seier var fullt fortjent i Espen Hoffs store kamp.

- Vi vant denne kampen fordi det defensive spillet vårt er solid. Dessuten er presisjonen i pasningsspillet veldig bra, sa Lyn-trener Henning Berg som mente dommeren gjorde rett i både straffesparksituasjonene og i utvisningen av Kibebe.

To straffemål av Hoff og rødt kort til hjemmelagets Benjamin Kibebe i sluttminuttene av første omgang var avgjørende for kampen. Straffesparkene var klare nok, men mange mente det var vel friskt av dommer Svein Oddvar Moen å gi Kibebe direkte rødt kort ved den siste forseelsen.

Bare fire minutter ut i annen omgang scoret Espen Hoff dagens tredje, og Kim Holmen satte den siste spikeren i Aalesund-kista med 4-0-målet 11 minutter ut i sluttomgangen.

Amund Skiri sto for tidenes tabbe og Espen Hoff for ditto comeback ved 3-0-scoringen like etter at annen omgang var satt i gang. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus