Meny

Innbytter senket Godset på overtid

Bodø/Glimts Jan Derek Sørensen jubler etter scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Bodø/Glimt på Marienlyst stadion i Drammen søndag kveld. SIF-keeper Espen Johnsen i bakgrunnen. Foto: Jon Eeg / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innbytteren Birkir Bjarnason jublet hemningsløst etter å ha headet inn vinnermål mot Strømsgodset fire minutter på overtid i Drammen.

Strømsgodset – Bodø/Glimt 1-2 (0-1)

6476 tilskuere

Mål: 0-1 Jan Derek Sørensen (37), 1-1 David Nielsen (str. 89), 1-2 Birkir Bjarnason (90).

Dommer: Svein-Erik Edvartsen, Hamar IL.

Gult kort: Joel Riddez, Christer George, Strømsgodset, Willis Forko, Bodø/Glimt.

Alle trodde oppgjøret skulle ende 1-1, men islendingen som er i Bodø/Glimt på utlån fra Viking ville det annerledes. Han satset alt i det aller siste angrepet og sikret Bodø-laget alle poengene og sesongens første borteseier.

- Jeg hadde en tung tid i Viking, men har fått full tillit i Bodø/Glimt. Det er deilig, slo islendingen fast.

Han vet ikke hva som kommer til å skje med ham etter denne sesongen.

- Hva det blir til kommer jeg ikke til å avgjøre før i november. Alternativene er å gå tilbake til Viking, fortsette i Bodø/Glimt eller rett og slett gå til en annen klubb, sa han til NTB etter søndagens seier over Strømsgodset. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus