Meny

Siv Jensen gjenvalgt

Partiformann Siv Jensen gråt av glede da hun ble gjenvalgt på Fremskrittspartiets landsmøte søndag formiddag. Foto: Lise Åserud / SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tok til tårene da hun ble gjenvalgt som partiformann.

Til stormende jubel, men med to blanke stemmer, gjenvalgte Fremskrittspartiets landsmøte søndag Siv Jensen til formann for to nye år.

Hun ble valgt til formann for første gang for to år siden. Ingen av nestformennene, Per Sandberg og Per Arne Olsen, var på valg.

Siv Jensen tørket rørt bort noen tårer etter valget, takket for tilliten og varslet økt innsats for at hun skal klare å lede partiet inn i regjeringskontorene.

Stortingsrepresentant Morten Høglund fra Akershus ble valgt til ett av to nye sentralstyremedlemmer selv om han ikke var foreslått av valgkomiteen. Knut Dahlberg Hauge fra Sør-Trøndelag ble nytt sentralstyremedlem, mens Liv Røssland fra Hordaland ble gjenvalgt.

Den som falt ut, var tidligere leder av Fremskrittspartiets Ungdom, Trond Birkedal fra Rogaland, som var foreslått som nytt medlem til sentralstyret av valgkomiteen. Ved valgene fikk han 113 stemmer mens 119 stemte for Høglund. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus