Meny

Målløst på Alfheim

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det endte målløst 0-0 i eliteseriekampen fotball menn mellom Tromsø og Brann lørdag kveld.

Kampfakta:

Tromsø – Brann 0-0

7285 tilskuere

Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås

Gult kort: Martin Knudsen, Douglas Sequeira, Tromsø, Cato Guntveit, Tijan Jaiteh, Brann

Lagene:

Tromsø (4-4-2): Sead Ramovic (Kenny Stamatopoulos fra 56.) – Tom Høgli, Tore Reginiussen, Miika Koppinen, Hans Åge Yndestad – Martin Knudsen (Ruben Yttergård Jenssen fra 89.), Helge Haugen (Douglas Sequeira fra 75.), Tommy Knarvik, Joel Lindpere – Morten Moldskred, Sigurd Rushfeldt.

Brann (4-4-2): Håkon Opdal – Bjørn Dahl, Azar Karadas, Kristjan Örn Sigurdsson (Olafur Örn Bjarnason fra 46.), Erlend Hanstveit – Cato Guntveit (Gylfi Einarsson fra 80.), Eirik Bakke, Tijan Jaiteh, Petter Vaagan Moen – Njogu Demba-Nyrèn, Robbie Winters (Thorstein Helstad fra 46.).

Populært