Meny

Heatley-show da Canada innfridde

Foto: Scanpix 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dany Heatley scoret hat trick da Canada VM-åpnet med en komfortabel 5-1-seier over Slovenia fredag.

Ottawa Senators-spilleren har tydelig bestemt seg for hva som gjelder i Canadas første VM på hjemmebane noensinne. Han assisterte Dan Hamhuis da Canada scoret det historiske første målet etter snaue fire minutters spill og gjorde tre av Canadas fire siste mål. Martin St. Louis fikk også æren av å score i innledningskampen.

Canada produserte en rekke sjanser mot svimle slovenere, men Robert Kristian storspilte i Slovenia-målet. Totalt fikk han hele 65 skudd på seg, fem av dem gikk inn. Cam Ward hadde en relativt rolig dag i hjemmelagets mål, og fikk bare 23 skudd på seg. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus