Meny

Truer med å stenge slakteri

 Fatland Slakteri A/S har i mange år begått en rekke brudd på matloven, uten å ta hensyn til matmyndighetenes advarsler. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slakteriet Fatland Oslo A/S risikerer å bli stengt fordi Mattilsynet nok en gang har avdekket grove brudd på matloven.

Slakteriet har i mange år begått en rekke brudd på matloven, uten å ta hensyn til matmyndighetenes advarsler, melder NRK. Til tross for omfattende straffereaksjoner fra tilsynsmyndighetens side, oppfyller fremdeles ikke Fatland Oslo kravene som stilles verken til hygiene, opplæring eller kompetanse hos de ansatte.

– De får ikke flere sjanser fra oss nå, nå må de vise at de har blitt bedre gjennom det arbeidet de har satt i gang, sier seksjonssjef Oddrun Espelund i Mattilsynet til NRK.

Kvalitetssjef Sissel Dommersnes i Fatland synes det er flaut å bli tatt for regelbrudd nok en gang.

– Selvfølgelig synes vi det er beklagelig. Vi ønsker å ha en god dialog med myndighetene og med Mattilsynet. I vår har vi hatt en gjennomgang av mange av de sakene som har vært, og vi mener at mange av de tiltakene som er kommet opp nå, er det som skal til for å få bedriften bedre enn den har vært, sier hun.

Fatland leverer varer blant annet til flere av de store matvarekjedene.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus