Benitez byr 100 mill for Barry

Aston Villas Gareth Barry skal være på vei til Liverpool. (Foto: Scanpix/ EPA/Steve Woods)
Aston Villas Gareth Barry skal være på vei til Liverpool. (Foto: Scanpix/ EPA/Steve Woods)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Liverpoolmanager Rafael Benitez skal ha lagt 10 millioner pund, vel 100 millioner kroner på bordet for Aston Villas Gareth Barry. Nå skal Liverpool for alvor kjempe om Premier League-troféet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rett etter at Liverpool røyk ut for Chelsea i Champions League stablet manager Rafael Benitez 10 millioner pund (100 millioner kroner) på bordet for å sikre seg Aston Villas midtbanemann Gareth Barry. Det skriver Liverpool Daily Post på sine nettsider i dag.

Både Arsenal og Chelsea skal etter sigende være interessert, men det er ventet at Barry velger Anfield som neste stoppestad i karrièren.

Den engelske landslagsspilleren skal være Benitez´«summertarget» nummer én og spanjolen håper nå at Barry er førstemann ut i rekken av nye spillere til klubben som gjør at laget blir en seriøs utfordrer til gullet i Premier League de kommende sesongene.

Villa-boss Martin O`Neill er imidlertid svært lite lysten på å slippe sin kanskje viktigste spiller. Den suksessfulle manageren er i ferd med å bygge opp et slagkraftig lag, med blant annet John Carew som spydspiss. Laget kjemper i øyeblikket med Everton om den svært viktige femteplassen i Premier League som automatisk betyr UEFA-cupspill neste sesong.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Martin O´Neill skal ifølge avisen ha et møte med klubbeier Randy Lerner neste uke for å diskutere mulighetene for å matche tilbudet Liverpool skal ha kommet med. Men Merseysidelaget har en klar fordel i og med at de kan tilby Barry spill i den gjeveste klubbturneringen i Europa allerede neste sesong. Barry skal nemlig være meget klar for å spille i en klubb som deltar i Champions League.

Tidligere England-sjef, Steve McClaren, gav i sin tid Barry sjansen til å spille med flagget på brystet og hans etterfølger på Wembley, italienske Fabio Capello, har fortsatt med å gi Barry tillitt på det engelske landslaget.

Gareth Barry står i dag bokført med 17 landskamper for «The three lions».