Meny

Alvorlig skadd etter gjentatte knivstikk

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann ble torsdag morgen knivstukket hele seks ganger i ryggen og nakken i Sandefjord. Gjerningsmannen stakk fra stedet.

– En mann fra Sandefjord er blitt stukket seks ganger i ryggen og nakken. Det ene stikket er veldig stygt, sier operasjonsleder Einar Paulsen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Offeret og gjerningsmannen skal sammen ha forlatt en leilighet i Bugårdsgata like i utkanten av Sandefjord sentrum tidlig torsdag morgen. Offeret skal ha blitt funnet utenfor en boligblokk og var ved bevissthet da politiet kom til stedet. Han ble brakt til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg, men er ikke livstruende skadd.

Ved sykehuset får NTB opplyst at mannen har alvorlige skader. Tilstanden er stabil.

Politiet forteller at mannen ikke har vært særlig lysten på å gi noen forklaring.

– Offeret er godt kjent av politiet fra tidligere, men han er ikke samarbeidsvillig. Vi vet han kjenner gjerningsmannen, men vi sliter med etterforskningen siden han ikke vil snakke med oss. Vi håper han tar til fornuft og forklarer seg, sier Paulsen.

Politiet har gjennomført en rekke vitneavhør. Det er uklart om politiet vet hvem gjerningsmannen er.

Politiet fikk melding om knivstikkingen fra AMK klokken 6.30.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus