Ektemann siktet etter dødsfall i Moss

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i slutten av 20-årene ble tidligere i dag funnet død i sitt eget hjem på Jeløy. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har foreløpig pågrepet og siktet hennes ektemann for å ha forlatt

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

- En kvinne er funnet død i sitt eget hjem på Jeløy, ikke langt fra Moss sentrum, melder Moss Avis. Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig og operasjonsleder Per Tommy Antonsen i Østfold politidistrikt opplyser ifølge NTB at ektemannen er pågrepet og foreløpig siktet for å ha etterlatt kvinnen i en hjelpesløs tilstand.

Politiet vil foreløpig ikke gå i detaljer i saken, men har overfor VG Nett opplyst at kvinnen er i slutten av 20-årene og av asiatisk opprinnelse. Den pågrepne mannen er på samme alder som kvinnen og er norsk statsborger. Ifølge Moss Avis skal ikke naboene ha hørt bråk fra leiligheten, og dødsfallet kom som et sjokk på dem.

VG melder at den avdøde kvinnen og hennes ektemann karakteriseres som ressurssterke mennesker med god utdannelse og arbeid. Kvinnen skal ha et barn som er bosatt i Indonesia, men som etter planen skulle flytte til Norge.

Kripos bistår Østfold politidistrikt i etterforskningen. Østfold politidistrikt ønsker ikke å uttale seg mer om saken før i morgen.