Meny

- Fritzl tilbrakte hele netter i kjelleren

Illustrasjonsfoto: Scanpix 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge svigerinnen til Josef Fritzl ble han ofte hele natten over i kjelleren der han holdt datteren og deres barn fanget gjennom 24 år.

Tyske og østerrikske medier er fulle av detaljer om hva som skal ha foregått i de 24 årene Fritzl drev sitt groteske spill som inkluderer frihetsberøvelse og voldtekt.

– Han pleide å gå ned i kjelleren hver morgen klokken 7 for, som han sa, å utarbeide planer for maskiner han hadde tenkt å selge til forskjellige firmaer, sier Fritzl svigerinne i et intervju med avisen Österreich.

– Ofte kunne han tilbringe hele natten i kjelleren. Han forbød til og med kona å komme ned til ham med kaffe, sier den 56 år gamle søsteren til Fritzls kone.

Hun beskriver kona som fullstendig dominert av Fritzl og at hun stadig ble latterliggjort offentlig av mannen.

Østerriksk politi mener at det er usannsynlig at andre personer hjalp Fritzl eller deltok i ugjerningene hans. Politiet mener også at Fritzl planla forbrytelsene for godt til at de kunne vært avdekket tidligere. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus