Odd med fem strake

<p> Kaptein Tommy Svindal Larsen hos Odd Grenland var dominerende mot Hødd. Her fra en tidligere kamp mot LSK i Eliteserien (Foto. Morten Rakke, Scanpix)</p>
 Kaptein Tommy Svindal Larsen hos Odd Grenland var dominerende mot Hødd. Her fra en tidligere kamp mot LSK i Eliteserien (Foto. Morten Rakke, Scanpix)

Odd Grenland har fått god fart på vei tilbake til Eliteserien. Start halter litt mer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FAKTA 1. DIV. MENN
Odd-Sparta 3-2 (2-0)
Skagerak Arena
Målscorere:
Odd Grenland: Tommy Svindal Larsen (17), Morten Fevang (46), Stefan Bärlin (55)
Sparta Sarpsborg: Ole Jørgen Halvorsen (66), Are Tronseth (94)
Start-Hødd 1-1 (1-0)
Sør Arena
Målscorere:
Start: 1-0 Geir Ludvig Fevang (41)
Hødd: 1-1 Fredrik Klock (86)

Etter 3-2 over Sparta Sarpsborg og fem seirer på rad er det lov til å gjøre mer enn å drømme. 15 poeng av 15 mulig er solid av klubben som rykket ned fra eliteserien i fjor. Førstedivisjonsoppholdet virker å bli kortest mulig.

Veteranen Tommy Svindal Larsen var god på midtbanen og laget det første målet i en kamp som til tider var jevnspilt, i hvert fall i første omgang. Morten Fevang puttet enda ett i denne omgangen. Stefan Bärlin økte til 3-0 rett etter pause, før Ole-Jørgen Halvorsen og Are Tronseth reduserte hver sin gang for Sparta Sarpsborg i andre, skriver NTB.

Forskjellen på lagene i Skien var ikke så stor, og Odds keeper Espen Isaksen ble betimelig nok kåret til sitt lags beste. Bentley hadde mye fart på Odds høyrekant og var arkitekten bak det meste av Odds offensive spill, ifølge TA.no

Nummer to på tabellen, Start som også rykket ned i fjor, ledet 1-0 i hjemmekampen mot Hødd, men måtte til slutt nøye seg med 1-1. Geir Ludvig Fevang så lenge ut til å bli matchvinner, men Frederick Klock utlignet fire minutter før slutt.

Hjemmelaget styrte det meste av spillet på Sør Arena, og laget til Odds tidligere trener Arne Sandstø produserte flere muligheter, spesielt før pause. Bernt Hulsker blir karakterisert som god av FVN.no, men bommet underveis på en straffe etter selv å ha blitt felt av Hødd-keeperen.

Dermed er Start allerede fire poeng etter Odd, etter tre seire og to uavgjorte i de fem første matchene i Adecco-ligaen 2008.

Personvernpolicy