Stanser byggingen av sykehotell ved Radiumhospitalet

<p>Arkivbilde fra februar i år som viser de påbegynte arbeidene ved sykehotellet på Radiumhospitalet i Oslo. Arkivfoto Knut Falch / SCANPIX</p>
Arkivbilde fra februar i år som viser de påbegynte arbeidene ved sykehotellet på Radiumhospitalet i Oslo. Arkivfoto Knut Falch / SCANPIX

Byggingen av et sykehotell ved Radiumhospitalet i Oslo skal stanses. Det vedtok styret ved Rikshospitalet, sykehusets eier, mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Byggingen av et sykehotell ved Radiumhospitalet var satt i gang uten nødvendige godkjenninger og finansieringer. Tidligere denne måneden vedtok styret i Helse Sør-Øst at byggingen ikke kunne prioriteres.

Rikshospitalets styre ber helseforetakets administrerende direktør om å avvikle alle aktiviteter knyttet til byggingen av sykehotell. Tidligere har entreprenøren Peab, som det er inngått kontrakt med i forbindelse med byggingen, varslet et krav på 28 millioner kroner for arbeidet som allerede er utført.

I et brev til styret ved Rikshospitalet HF presiserer styret i Helse Sør-Øst at vedtaket også gjelder byggealternativer i regi av firmaet Sykehotell AS eller en ekstern aktør. (©NTB)

Personvernpolicy