Nordtveit håper på sjanse hos Wenger

Arsène Wenger vil styrke Arsenals forsvar. Det norske talentet Håvard Nordtveit (17) håper sjefen velger fra egne rekker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB): Nordtveit er kaptein på Arsenals reservelag. Den tidligere Haugesund-spilleren håper at Wenger henter noen av Arsenals unggutter til A-laget, og at han blir en av dem.

– Selvfølgelig vil jeg være den spilleren. Det er opp til meg selv å vise dem hva jeg kan. Den første sesongen min har vært god, men det var ikke så gøy i starten med skaden min, sier Nordtveit til arsenal.com.

17-åringen stortrives i Arsenal og får tips fra noen av lagets stjerner.

– Det har hjulpet meg mye å få trene med førstelaget. Alle har så mye erfaring, som for eksempel Kolo Touré og William Gallas. De sier til meg at jeg må være tålmodig, ikke stresse og fokusere på det jeg skal gjøre, forteller Nordtveit. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus