Prest velsignet strippeklubb

<p>(Illustrasjonsfoto: Colourbox)</p>
(Illustrasjonsfoto: Colourbox)

Påstår at han ble lurt trill rundt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En russisk prest skal ha blitt lurt til å velsigne en strippeklubb i byen Chelyabinsk.

Fadere Nikolay påstår at han ble fortalt at Studio 74 var en ballettskole.

Den ortodokse presten sier at han ikke hadde peiling på at stedet var en strippeklubb og at det var eierne av klubben som lurte ham.

- Vi ville forbedre atmosfæren - bare gjøre ting litt mer positive, sier Anna Usmanova som er talskvinne for klubben, ifølge nettstedet kp.ru.

Fader Nikolay skal ha holdt en tradisjonell seremoni med bønn og vievann. Lokale TV-stasjoner var til stede under seansen og det tok ikke lang tid før kirken fikk nyss i det som hadde hendt. Dermed var skandalen et faktum.

Kirken har senere uttalt at Nikolay er fra en liten landsby og ikke ante hva som foregikk i lokalene. Han skal ha gått ut i fra at nattklubben var en vanlig kafé.

- Det var klart fra starten av at vi snakket om en nattklubb. Når det er sagt så velsignet ikke Fader Nikolay selve stripteasehallen, kun dansegulvet, sier Anna Usmanova.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus