Fet Panda og Maradona til Cannes

Fet Panda og Maradona til Cannes
Fet Panda og Maradona til Cannes

Ryktene svirrer rundt årets Cannes-program.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På onsdag arrangeres en omfattende pressekonferanse om programmet for årets Cannes-festival. Allerede nå går det rykter om hvilke filmer som kommer til å dominere festivalen.

Blant annet er Dream Works' tegnefilmeventyr «Kung Fu Panda» ventet å innta festivalen med brask og bram. Komedien handler om den entusiastiske, fete og klumsete pandaen Po, som er lidenskapelig opptatt av Kung Fu. Blant stjernene som har lånt ut stemmen sin finner vi Jack Black, Angelina Jolie, Lucy Liu og Dustin Hoffmann.

Filmen har amerikansk premiere 6. juni og kommer på kino i Norge i juli.

Andre hete tips sier at festivalen vil stå i dokumentarens tegn i år. Blant dokumentarene som skal vises, er Emir Kusturicas «Maradona», som handler om den argentinske fotballspilleren. Ifølge franske medier skal legenden selv være ventet til byen.

Også dokumentaren «Roman Polanski: Wanted and Desired» som vant en pris på årets Sundance Festival skal være klar for Cannes. Sportsinteresserte filmelskere kan også glede seg til James Tobacks dokumentar «Tyson» om tungvektsbokseren Mike Tyson, selv er ventet å gjøre en opptreden på den røde løperen.

Cannesfestivalen arrangeres den 14. til 25 mai.

Følg med på Festivale De Cannes hjemmesider

Personvernpolicy