Melkekartong førte til evakuering

<p> Illustrasjonsfoto: Bildet er ikke fra aksjonen i Danmark, der en melkekartong, forlatt innrullet i gaffa-tape, førte til evakuering av et hotell. Foto: Scanpix.</p>
 Illustrasjonsfoto: Bildet er ikke fra aksjonen i Danmark, der en melkekartong, forlatt innrullet i gaffa-tape, førte til evakuering av et hotell. Foto: Scanpix.

Dansk politi tok ingen sjanser mandag morgen da en mystisk melkekartong ble funnet på et hotell i Ballerup.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken seks mandag morgen fant ansatte ved Hotel Grantoften i Ballerup en bombelignende gjenstand, skriver Politiken.dk.

Politiet ble varslet, og hotellet umiddelbart evakuert. Da politiet kom til stedet sendte de fram en rullende robot for å undersøke melkepakken, som var innrullet i gaffa-tape. Dermed kunne de konkludere med at det ikke var en bombe, og de evakuerte fikk returnere til sine rom.

Melkekartongen ble funnet ved inngangen til en eiendomsmegler som ligger i kjelleren på hotellet. Kartongen er nå sendt til tekniske undersøkelser. Ifølge politiet var det ikke snakk om noen bombetrussel før gjenstanden ble funnet.

Det er ikke første gang noen legger igjen melkekartonger på hotellet. Også i oktober ble det funnet en kartong innrullet i gaffa-tape. Den gang hang det også ledninger ut av pakken.

Personvernpolicy