Bruddskader i øyehulen for Lund

Ishockeyspiller Lars Erik  Lund, VIF (t.v.) og Tomi Pöllänen, Lillehammer i kamp i den femte kvartfinalekampen mot Lillehammer i NM i ishockey på Jordal Amfi tidligere i år. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
Ishockeyspiller Lars Erik Lund, VIF (t.v.) og Tomi Pöllänen, Lillehammer i kamp i den femte kvartfinalekampen mot Lillehammer i NM i ishockey på Jordal Amfi tidligere i år. Foto: Lise Åserud / SCANPIX
Artikkelen fortsetter under annonsen

Lars Erik Lund ligger fortsatt på sykehus i Sveits etter at han fredag ble truffet av en puck i ansiktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det ser så langt ut til å ha gått bra med tanke på synet, men det er også bruddskader i benet i øyehulen, sier manager Petter Salsten til NTB.

Lund ble skadd i Norges 3-2-seier mot Sveits fredag kveld. Vålerenga-backen har også fått kuttskader, men de skal være av den uproblematiske sorten.

- Han lå på sykehuset i natt, og er inne til fortsatt sjekk. Det er usikkert når han kan skrives ut, men foreløpig mener legene at han ikke trenger operasjon. Det vil de ta ny stilling til lørdag ettermiddag, sier Salsten.

Han innrømmer at landslagsgutta er preget etter hendelsen.

- En sveitser slo pucken ut av sonen, men den fikk feiltreff i vantet. Lars Erik skal ta ned pucken med hånden, men en unormal stuss overrumpler han, forklarer Salsten. (©NTB)