Bortførte Olivers familie er styrtrik

Bortførte danske Oliver Chaanhing tilhører en svært velstående familie. Kidnappingen må være ledd i et forsøk på pengeutpressing, mener femåringens bestefar.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien eier flere restauranter i København-området, og faren er medeier i velkjente Det Kinesiske Tårn i Tivoli i den danske hovedstaden. Olivers pårørende satt oppe hele natt til torsdag og ventet på telefon med krav fra kidnapperne, skriver avisen Ekstra Bladet.

– Banditter har vært på ferde, og motivet må være utpressing, sier guttens bestefar til avisen. – Det har foreløpig ikke vært kontakt mellom kidnapperne og Olivers familie, opplyser polititalsmannen Henning Svendsen.

Femåringen ble bortført i 16-30-tiden onsdag, i det som ser ut til å ha vært en nøye planlagt aksjon. Guttens mor ble holdt tilbake mens en mann grep gutten og kastet ham inn i en mørk stasjonsvogn, der en sjåfør satt klar til å kjøre av gårde.

Ifølge København-avisen Berlingske Tidende fikk politiet i løpet av natten til torsdag mellom 30 og 40 henvendelser om kidnappingen, som fant sted i Virum nord for Københavns sentrum. Etterforskere tror kidnapperne brukte en bil som allerede var meldt stjålet. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus