Sorgtynget farvel med Rolf Berntsen

<p>Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og  Marius Borg Høiby var preget av situasjonen da de kom ut fra Oddernes kirke i  Kristiansand etter kronprinsessens stefar Rolf Berntsens begravelse onsdag. (Foto: Scanpix)  </p><p> </p>
Kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra og Marius Borg Høiby var preget av situasjonen da de kom ut fra Oddernes kirke i Kristiansand etter kronprinsessens stefar Rolf Berntsens begravelse onsdag. (Foto: Scanpix)  

Kronprinsesse Mette-Marits stefar Rolf Berntsen ble begravd fra Oddernes kirke i Kristiansand onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Berntsen døde etter lang tids sykdom sist torsdag.

Kong Harald, dronning Sonja og kronprinsparet med sine to eldste barn deltok i begravelsen sammen med avdødes øvrige familie. Berntsen var de siste 14 årene gift med kronprinsessens mor Marit Tjessem.

Mette-Marits eldste sønn, Marius, så ut til å ta tapet av en kjær «Besse» svært tungt, mens lillesøster Ingrid Alexandra neppe forsto like mye.

Rolf Berntsen (75) ble gravlagt på Oddernes kirkegård, og kongeparet var blant de mange som fulgte ham til det siste hvilested.

En halv time før seremonien begynte, ankom enken Marit Tjessem kirken sammen med barn og barnebarn. Hun gikk sammen med Mette-Marits sønn Marius, og kronprinsparet kom i samme følget sammen med prinsesse Ingrid Alexandra. De ledet an inn i kirken, og etterpå fulgte andre gjester, skriver fvn.no.

Kong Harald og dronning Sonja ankom kirken like før seremonien begynte klokken 14.15. (©NTB)

Personvernpolicy