Nytt album fra AC/DC?

<p> </p><p class="MsoNormal">Her fra en opptreden bandet gjorde i Munchen i 2003. <span>Foto: Jan Pitman (AP/Scanpix)</span></p>
  Her fra en opptreden bandet gjorde i Munchen i 2003. Foto: Jan Pitman (AP/Scanpix)

The Supersuckers nye album blir forsinket på grunn av at produsenten deres må bli ferdig med arbeidet på den nye AC/DC-platen først.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge frontmannen i det amerikanske bandet Supersuckers, så kommer det snart nytt album fra AC/DC, melder Music-News. Han hevder å vite dette fordi han venter på at produsenten skal bli ferdig med jobben han gjør for de australske hardrockerne.

«Lånt bort» produsenten

Eddie Spaghetti, eller Edward Carlyle Daly III som han egentlig heter, forsøker å forklare overfor fansen på The Supersuckers hjemmesider hvorfor det tar tid før gruppens nye album er klar for utgivelse. Ifølge vokalisten, så låner AC/DC deres produsent for tiden. Han skriver:

- Jeg er sikker på at dere alle lurer på hvor i helvete det blir av den nye Sucksers-platen. Ta det med ro; den kommer! Det tar bare litt lengre tid enn vi hadde forventet. Vårt problem akkurat nå er at produsenten på den nye platen ønsker å finjustere noen detaljer før alt er klart, og eh.... akkurat nå har han ikke anledning til å gjøre dette. Han er hyret inn av et lite australsk band som heter... eh... AC/DC!

Samme produsent

- Det er riktig at vår mann Billy Bowers, som gjorde en fantastisk jobb på vår «Paid E.P.», er i teamet til Brendan O'Brian som produserer den nye AC/DC-platen, og han har derfor midlertidig ikke anledning til å jobbe med vårt prosjekt. Men han har lovet oss at han vil gjøre ferdig miksene så snart som han kan. I mellomtiden kommer vi til å være opptatt med å «rocke for den frie verden» (jamfør Neil Youngs «Keep On Rockin' In A Free World», red.anm.).

Dette blir i så fall AC/DCs femtende studioalbum siden de albumdebuten «High Voltage» i 1976, og deres første siden «Stiff Upper Lip», som kom i 2000. Spaghetti avduker ingen detaljer om når det nye albumet fra AC/DC eventuelt vil være klar for utgivelse.


Les mer musikk her

Les plateanmeldelser her

Les Full av fuzz her

Les Lennart her

Les Blues Groove her

Les Lyttelua her

Les Retrohue her

Personvernpolicy