Nordmann døde etter sykkelulykke i Danmark

En 63-åring fra Heggedal døde søndag av skadene han pådro seg i en sykkelulykke like utenfor Frederikshavn torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aalborg/Oslo (NTB): Ulykken skjedde i en rundkjøring i 12-tida torsdag. Asker-mannen lå bakerst i ei gruppe på 20 som trente på landeveissykling, og ingen av de andre så hva som skjedde da han traff en murstolpe i rundkjøringen i stor fart. Han fikk omfattende hodeskader og ble straks kjørt til sykehuset i Aalborg, melder Budstikka.no.

– Jeg har fått bekreftet fra Aalborg sykehus at 63-åringen døde av hodeskadene han hadde pådratt seg. Det skjedde ved 13-tida søndag. Sykehuset forteller at familien hans var til stede, sier vaktsjefen ved Aalborg politikammer til Budstikka. (©NTB)

Personvernpolicy