Barcelona skuffet igjen

Lionel Messi, til høyre, kunne ikke redde Barcelona. (Foto: Scanpix)

Lionel Messi var tilbake etter skade, men det hjalp ikke da Barcelona skuffet igjen med 2-2 mot Recreativo Huelva.

Frank Rijkaards lag skal forsvare Spanias ære i mesterligaens semifinale, men kampen om det hjemlige seriegullet er i ferd med å tapes.

Samuel Eto’o ga Barcelona ledelsen to ganger, men Marco Ruben utlignet begge ganger. Om Real Madrid vinner mot Murcia søndag, vil laget være ni poeng foran Barcelona.

Messi hadde vært ute med en muskelskade siden 5. mars, men vendte tilbake som innbytter i annen omgang.

Valencia-trener Ronald Koeman har en jobb å gjøre med laget sitt før onsdagens cupfinale mot Getafe. Lørdag ble det tap igjen. Mohamed Tchité ble matchvinner ni minutter før slutt da Racing Santander vant 2-1 og påførte Valencia sesongens niende hjemmetap på Mestalla.

Gonzalo Colsa ga gjestene ledelsen et kvarter ut i annen omgang, men David Villa utlignet få minutter senere.

Valencia er på en svært skuffende 14.-plass på tabellen, og Koeman trenger en cuptriumf for å berge en ellers katastrofal sesong.

– Jeg har kontrakt og ønsker å fullføre den. Store klubber har også sine bølgedaler, og vi må beholder roen. Vi har muligheten til å vinne et trofé, det er ikke mange som kan si det samme, sa Koeman.

Racing Santander er i motsetning til Valencia med i kampen om mesterligaspill neste sesong, og laget er etter sin seier likt på poeng med fjerdeplasserte Atlético Madrid.

Valencia-vingen Joaquin sa før kampen at laget har oppført seg som hodeløse kyllinger siden Koeman tok over i oktober. Han beholdt likevel plassen sin, og både han, Koeman og resten av spillerne ble buet ut. (©NTB)