Supportere skal sørge for toppspillere

<p>Nå får Cometlaget muligens forsterkninger ved hjelp av klubbens supportere. (Foto: Hans Petter Andreassen, IK Comet)</p>
Nå får Cometlaget muligens forsterkninger ved hjelp av klubbens supportere. (Foto: Hans Petter Andreassen, IK Comet)

Supporterne til hockeyklubben Comet ønsker seg toppspillere til byen. Nå har de selv tatt initiativ til en innsamlingsaksjon til inntekt for klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fansen til Haldenklubben Comet ønsker sterkt at byens hockeylag skal bli en gjenganger i toppen av Get-ligaen. Med et trangt sponsormarked har supporterne gått til det skritt å dra igang en kollektiv innsamlingsaksjon kalt «Støttespiller´n».

- Til nå har vi vel mottatt vel 13 skjemaer fra personer som ønsker å bidra med midler til klubben. I tillegg har vi sendt ut skjemaer til mange som har etterspurt dette, sier Comets daglig leder Morten Saxrud til ABC Nyheter.

Her får Cometfansen mulighet til å spytte penger inn i klubben. (Faksimile IK Comets hjemmeside)Her får Cometfansen mulighet til å spytte penger inn i klubben. (Faksimile IK Comets hjemmeside)

Initiativet kom ikke fra klubben selv. Det hele er satt i stand av laget supportere.

- Vi er glade for at supporterne dro dette igang og foreløpig er vi meget fornøyd med responsen. Klarer vi å få tak i 50 stykker i første omgang er det strålende. Dette er foreløpig en prøveperiode, men dersom det viser seg å være en suksess vil vi nok gå hardere inn mot næringslivet, fortsetter Saxrud.

På klubbens hjemmeside kan alle som ønsker det enten laste ned, eller bestille et skjema fra klubben, hvor de enten betaler en engangssum eller betaler per måned. Alternativene ligger fra 1.000 - 5.000 kroner.

Hovedgrunnen til initiativet er fordi klubben nå ikke lenger har inntekter fra spilleautomater.

- Det er vanskelig å si hvor mye vi kan få inn på dette, men alt drar, fortsetter Saxrud.

Alle midlene som kommer inn til «prosjektet» vil uavkortet gå til innkjøp av spillere.

Leder av Comets supportergjeng, Pøkkhaugen, Thorbjørn Danielsen, håper nå klubben forvalter pengene riktig.

- Vi håper dette vil bidra til at laget kan bli enda bedre, sier han til ABC Nyheter. Men han vil ikke legge seg opp i hvem klubben ønsker å hente.

- Nei, det får klubben bestemme selv. Det er mange hensyn å ta og klubben vet best selv hvor eller hvem de trenger.

- Men er det noen spillere dere i Pøkkhaugen kunne tenkt dere?

- Nei ingen spesielle. Som sagt, det blir opp til Comet å finne ut av. Men vi håper selvsagt at laget blir bedre etter at det kanskje kommer inn litt penger til klubben.

Personvernpolicy